maanantai 19. elokuuta 2013

....

Lappeenranta, Kauppakatu, elokuu, maksapihvi, Antti Tuisku, marsu.

 Olipa kerran kaunis elokuinen päivä ja hieno neiti nimeltä Violetta. Violetta kulki Lappeenrannan keskustassa Kauppakadulla ostoskasseja kantaen. Violetta oli aurinkoinen niin kuin sääkin. 
     Violetan korvalappustereoista pauhasi Antti Tuiskun uusi kappale ''Hyökyaalto''. Musiikki oli niin kovalla, että Violetta oli menettää kuulonsa. Onneksi herrasmies Kalevi-Uolevi sattui paikalle ja riuhtaisi stereot Violetan korvilta. Ensin Violetta ihmetteli Kalevi-Uolevin käytöstä, mutta tajusi sitten hänen tarkoittaneen vain hyvää.
     Kalevi-Uolevi kutsui Violetan hänen kanssaan läheiseen kuppilaan, siellä on kaupungin parhaat ja mehevimmät maksapihvit. Violettahan suostui ja riensi Kalevi-Uolevi kainalossaan maksakuppilaan täyttämään huutavaa vatsaansa. Maksapihvit olivat niin suosittuja, että ne olivat päässeet loppumaan. Kalevi-Uolevilla ja Violetalla ei kuitenkaan ollut huolen häivää sillä tarjolla oli myös erikoista marinoitua pariloitua marsua. Se oli erittäin maukasta. Syötyään herkulliset marsupaistit lähtivät molemmat omille teilleen eivätkä he sen jälkeen tavannut enää ikinä. Lieneekö marsunpihvit tappaneen molemmat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti